Noniin. Syksyllä yritin aloittaa tämän hassunhauskan blogin uudestaan, mutta epäonnistuin surkeasti ihmisenä sekä sotilaana. Joten.... Kokeillaanpa taas käynnistää homma uudestaan alusta. Mä olen parisen viikkoa ollu jo koko ajan silleen, että pitäis alkaa rustaamaan jotain tekstiä, mutta ei oikein tahdo riittää aika tähän. Tosin, tämä on toisaalta niin terapeuttista, joten kaivetaan se aika sitten sieltä, mistä sitä voi lainata eli yöunista.
 
Nykyinen elämäntilanteeni?
Asun Helsingin esinahassa, eli Vantaalla. Olen töissä pukupellenä edelleenkin, lisäksi teen kakkostyötä. Kolmos- ja nelostyö ovat nyt vähän jäissä, ehkäpä nekin alkaa rullaamaan pikkuhiljaa. Hengenpelastaja ja Väliin Putoaja on vieläkin minulla ja elomme on aika tylsää rutiinia, aamulla ylös, ulos, töihin, koirapuistoon, hetki koneella, ulos ja nukkumaan.
 
Naisseikkailuni ovat kirjamellisesti lähteneet käsistä, taas. Tällähetkellä kierrossa on kolme naista;
Baarimaija, joka on nimensä mukaisesti baarissa töissä. Tosi kiva likka, ehkäpä jopa tyttöystävä ainesta, mutta...
 
Sitten kakkosena on Riley, pieni ja hento Riley Steele-nimisen pornotähden kaksoisolento. Sekä ulkonäöllisesti että myös muissa jutuissa.
 
Kolmosena on Silari. Tää on sellanen silikonitisseillä varustettu nymfomaani joka ei ole ihan varma, vihaako mua vai rakastaako mua. Ja ettei tarina muuttuisi tylsäksi, kukaanhan näistä ei tiedä toisistaan. Joten tässä teille pieni intro, mitä nykyään harrastelen ja mitä mulle kuuluu.
 
Keksin tässä vastikään nettideittailun ja voi pojat, että sieltä onkin helppo saada naisia mukaansa *puistelee päätään*. Itsehän en ole mikään Brad Pitt, vaikkei ulkonäössäni nyt ehkä mitään vikaakaan ole. Mutta kuitenkin. Tää nettideittailu on helppoa, koska näin tietyllä tavalla anonyymisti saa kirjoitettua ja nauratettua toista, ja koska ihminen on niinkin tyhmä eläin, että luo toisesta ihmisestä, pelkkien tekstien perusteella, jonkulaisen elämänsä rakkauden. Joten tässä resepti jokaiselle miekkoselle joka on naista vailla:
 
Tee joku sellanen profiili jonnekki nettideittijuttuun. Profiilin pitää olla vähän yli-itsevarma ja röyhkeä, samalla hauska. Eikä mikään sellanen "Moi mä oon Mikko Padasjoelta. Tykkään kaljasta ja haulikoista. Tekis mieli rakastaa omaa eukkoa, että otappa yhteyttä." Ei tollasta, vaan sellanen mikä erottuu muista, tyyliin "Sikarikas George Clooneyn näköinen äijä odottaa hyvärunkoisia naisia testaamaan kuinka pitkään voi rakastella kerralla." Sitten odotat, että joku nauraa sille sun profiilille ja ottaa suhun yhteyttä. Sitten alat heittää jotain hauskaa läppää. Ja tämä on se tärkeä kohta. Voit vähän esittää muuta kuin mitä olet, voit olla sata kertaa itsevarmempi ja rennompi ja huumorintajuinen. Sun ei tarvi nimittäin keksiä sekunnin sadasosassa mitään nokkelaa takaisin siihen hauskaan viestiin jonka se Pirkko Hämeenlinnasta laittoi, vaan voit kelailla jonku hauskan jutun, mitä laittaa takasin. Kuitenkin asiaan taas, sitten viestittelet kaikkee hauskaa sen mimmin kanssa. Tässä vaiheessa se mimmi on luonut susta kuvan jonain Prinssi Uljaana ja kun tapaatte, on naisen sänkyyn saaminen yhtä haasteellista kuin tavaroiden pakkaaminen kaupan kassalla muovipussiin. Eli tässä nettideittailuvinkkejä teille, hyvät herrat. May the force be with you.
 
Itsehän en tietysti käytä tällaista halpamaista keinoa vokotellakseni naikkosia testaamaan sänkyni jousitusta, en tietenkään.
 
Joten näillä lähdetään taaas itkuvirsien ihmeellisessä maailmassa!
 
All my love,
L