Menipä päivä taas vähän juosten kusten...:) Mitään ei saanut aikaseksi, tai joo lumityöt!! Whuppii! Se olikin tämän päivän saldo. Pihallakin alkaa olla sitä luokkaa talvinen ilma, että harkitsen vakavasti sisätupakointiin siirtymistä. Prryy.. <--Tuon pitäis kuvastaa sellasta vilunväreääntä.

Laitoin Punatukkaiselle Tytölle tänään tekstarin, johon kirjoitin, että toivottavasti lentomatka oli turvallinen ja mukava. Oli kiva yllätys, M:n luona kahvilta lähtiessä, että hän oli vastannut. Jouduin hetki sitten laittaa hänelle uuden viestin, Väliinputoajan takia, tai Väliinputoaja antoi tai paremminkin löysi syyn siihen. Punatukkainen Tyttö oli yötä tosiaan luonani uutena vuotena ja häneltä oli jäänyt eräs vaatekappale luokseni. Siinä kaiken touhun ja tohinan tiimellyksessä (eli nukkumisessa, ei saa kuvitella mitään...;)) tämä vaatekappale oli ajautunut ilmeisesti sängyn alle, tms. Äskettäin olin menossa untenmaille, kun huomasin, että Väliinputoaja makaa sängyllä, suussaan omituinen vaatekappale. Käskin irroittamaan, ja Väliinputoaja tiputti tämän vaatekappaleen. Ottaessani tarkkailuun tämän ihmeellisen kankaanpalan, hymy valtasi kasvoni ja tajusin, että se oli Punatukkaisen Tytön sukkanauhojen pidikeosa, tms. En tarkempaa nimeä tiedä sille, naisväki tietää ainakin mistä puhun. Aloin nauramaan ääneen ja jouduin viestimään löydöstäni Punatukkaiselle Tytölle. Häneltä tuli viesti, jossa hän vaikutti hieman huvittuneelta myöskin ja toivotti yöt. Nyt en saa unta tai ei ainakaan väsytä enää, kun päässä vilisee vaan sen kaunokaisen kuvia...

Eräs ystäväni pudotti melkoisen pommin tänään. En olisi ikinä uskonut, mutta noh, eipä asia minulle kuulu millään tavalla, kuten ei myöskään kellekkään muulle, joten annetaan asian olla. En jaksa pyyhkiä tuota lausetta pois, että saan näyttämään kirjoitukseni pidemmältä...:)

Siinäpä tän päivän tärkeät... Palataan!