Oooh, seuraava teksti alla tulee sisältämään järkyttävästi kirjoitusvirheitä (normaalia enemmän) sekä täyttä sekoilua ja ei-asiassa pysymistä.

Heräsin juuri. Vieläkin hymyilyttää eilinen työvuoro. Sen olisi pitänyt loppua klo 08.00 tänä aamuna, mutta pääsin lähtemään jo klo 03.00... Olipas harvinasien mukavaa nukkua kotona, omassa sängyssä kun tietää, että koko ajan (5 tuntia) juoksee tuplaliksa...:) Aah, eilinen työvuoro oli muutenkin suhteellisen järjetön. Mitä tein sen vuorona aikana? Ööö.. Nukuin, söin, juorusin puhelimessa ja juttelin huoltomiesten kanssa tupakalla. Välillä tuntuu, että rahaa saa ihan mistä vaan..:) No, mutta, se töistä, en välitä kertoa ja puhua enempää, enkä paljasta todellakaan, mitä teen työkseni, tosin sitä ei ole varmaan vaikea arvata???:)

Olin eilen Dr. Phil. Juttelin suurinpiirtein koko päivän puhelimessa ja kuuntelin ystävieni murheita. Erään itä-Suomessa asuvan ihanan ystäväni, öö... Nimi pitäis keksiä... Neiti Morrisonin murheita. Oli niin mukava jutella hänen kanssaan. Tulee pidettyä turhan vähän yhteyttä. Sitten kuuntelin P:n murheita myös, lisäksi Savon Sheriffilläkin oli naismurheita ja kelläköhän muulla? Niin ja juttelin pitkään myös yhden hoitsun kanssa. En ole hänestä maininnutkaan vielä. Kai?

Eli nyt kaikki moralistit ja kaikki muut, valmistautukaa kivittämään Larpake. Tuossa joulukuun aikana eräs naisihminen, nimeltään Nymfohoitsu, kävi muutamaan otteeseen luonani. Nymfohoitsu rakastui minuun aika kovaa ja olisi halunnut tehdä sitä ja tätä minun kanssa. Panimme tosin vain kerran. Jotenkin tuntui, että suihinotto oli pienempi pahe ja ei niin väärin.. Kuulostaa tyhmältä, kyllä, mutta kuitenkin... Noh, eihän siinä mitään, muuta ku bisseä niskaan. Tarinan fuck-off kohta tulee siinä, että Nymfohoitsu on naimisissa ja sillä on pieni muksu. Kyllä. Olen kusipää. Nyt niitä kiviä ääntä kohti... Tosin, asia vaivasi minua niin paljon, että katkaisin "suhteemme" ja nyt Nymfohoitsu yrittää uudestaan miehensä kanssa. En vaan kestänyt sitä, että jos jotenkin minusta johtuisi heidän ero ja tulisi taas yks lapsi ilman vanhempia. Ja joo, eilen jutelessamme pitkääääään Nymfohoitsun kanssa (olemme ystäviä ja hänen mies oli baarissa, joten pystyimme puhua puhelimessa) hän sanoi mulle, että olen pelimies. Sanoin, ettei pidä paikkaansa. Vaikka en nimikkeestä pidäkään, ehkä se sopii sitten. Mutta sanoin Nymfohoitsulle, niinkuin nyt kerron teillekkin, että koko ajan ku touhusimme jotain Nymfohoitsun kanssa, moraalini huusi, etten voi tehdä niin. Se oli oikeastaan syy, miksi sanoin, että nyt loppuu kaikki. Ystäviä voidaan olla, muttei muuta. Toinen syy oli, se että mä halusin nussia ja se leikkiä kotista ja seurustella jotenki sairaalla tavalla, että olisin ollut kakkonen mutta kuitenkin ykkönen, yms.

Normaalisti (ennen vanhaan!!!:)) ei tällä asialla olisi ollut mitään merkitystä. Päinvastoin, olisi vaan hymyilyttänyt ku tietäää panevansa jonkun vaimoa. Nyt se ei ollut kivaa. Tai oli, muttei kuitenkaan. Jotenkin ajattelin vaan sitä pikkumuksua, että vittu ku sen täytyy kärsiä kiimaisen äitinsä hölmöilyistä. Ja en voi käsittää, miten tällainen ajatus on yhtäkkiä puthkahtanut päähäni. Jos suoraan sanotaan, en haluaisi välittää tuollaisesta asiasta, ei se ole mun vika jos joku haluaa panna mun kanssa ja rikkoa sillä avioliittonsa. Mutta kuitenkin, joku vaan tuli/laittoi vastaan. Ehkä olen aikuistunut tai kehittänyt jonkin sortin moraalin. Ei ei ei. Mä haluaisin olla välittämättä. Ei se ole mun vika. Vittu, ei se ole mun elämä. Mietin eilen, mikä vittu muhun on iskenyt, mutta en vaan keksinyt. Ehkä se oli sitä, että ku oltiin Hänen kanssa yhdessä, muksut oli siinä ja leikki itse jotain isäpuolta, niin ehkä sitä oppi ja tajusi kuinka herkkiä olentoja nuo pienet ihmiset on. Että ne on viattomia ja ne ei voi valita omia vanhempiaan ja ne ainoastaan vaan yrittää rakastaa ja etsii turvaa. Kaiken muun voi hyväksyä tai oppia hyväksymään, muttei sitä, että nuo pikkuihmiset kärsivät SINUN tekosista, jos olisit voinut jättää tekemättä ne. Lapset ovat viattomia. Ei niiden tarvitse kärsiä.

Vittu, musta on tullut vanha...

Juttelimme eilen tosiaan Nyfmohoitsun kanssa ja laitoin hänet asialle, tiedustelemaan N from 4:n perään. Sanoin, että lähtee dokamaan N from 4:n kanssa, niin liityn sitten seuraan. Aloin eilen miettiä tuota NF4:ää ja tulin siihen tulokseen, että haluan panna sitä. Se on jotenkin niin sellanen. Pantava. Tulen varmaan alle minuutin jos pääsen punkkaan sen kanssa...:D Ja päätin, että siihen tyttöön aion tulla. Vaikkakin seurustelee. Itseasissa Nymfohoitsu tuntee tän NF4:n (huono lyhenne) ja kertoi, että NF4 ja sen äijä, yrittävät muksua. Eli tulee kiire päästä NF4:n pöksyihin, koska sitten ku se on raskaana, niin EN TODELLAKAAN aio sitten tehdä mitään... Nappaa vielä hepin päsätä kiinni ja vääntää niskat nurin...:)

Vittu, mua ärsyttää, että tästä on tulossa joku vitun seksiblogi. En tarkoituksella ole kääntänyt tätä tähän suuntaan, olen kirjoittanut aina siitä mitä mielessä/elämässä sillä hetkellä liikkuu. Tietysti pidän oikeuden itselläni kirjoittaa tänne vaikka vittu varpaankynsistä, mutta en nyt haluaisi kuitenkaan kirjoitella mitään ällölimaista panoblogia. En ole sellainen, kehuskelija/leuhkija/jotain muuta vastaavaa. Eikä ole tarkoitus leuhkia, ei missään vaiheessa, vieläkin se totuus, että itselleni tätä kirjoitan, pitää paikkansa mutta jos tätä nyt joku lukee, niin onhan se kohteliasta esitellä ihmiset ja kertoa hieman taustoja... Tai jotain.. Vittu. Täytyy vähän rauhoittua ja miettiä muutakin kuin seksiä, naisia, seksiä, panemista, naisia ja seksiä. Tosin, näistä kirjoituksista kyllä huomaa, että mikä liikkuu sillä hetkellä päässä.

Mulla oli mielessä sata ja tuhat asiaa, mistä piti kirjoittaa, viime yönä, mutta Vuodatuksen serveri oli ilmeisesti kaatunut (en tiedä mitään tietokoneista, mulla on aina se "Computer says no.") ja en päässyt purkamaan itseäni Vuodatuksen virtuaalipaperille...

Mutta koska olen täällä melkein anonyymisti, niin voin sekoilla ja kirjoitella mitä haluan, enkä kovin monelta ihmsieltä kuule tästä, niin kerronpa teille nyt rakkaat kuulijani, että kun olen saattanut tämän kirjoituksen loppuun ja tallentanut, etc. laitan pornoa pyörimään ja vedän käteen sunnuntain kunniaksi... Hehehh....

KAtotaan, ehdinkö duunissa tänään purkautua lisää. Todennäköisesti.