..Näin tokaisi naapurin muksu aikoinaan, sillon joskus kauan sitten ku vielä asuin vanhempieni hellässä huomassa.

Vaikka sanoin meneväni tauolle, taidanpa sittenkin jatkaa tätä rääpimistä tänne. Viime aikoina on tosiaan ollut ihan helvetinmoinen kiire. Töitä joka päivä, hyi yök...:( Ennen oli kolme töitä ja kolme vapaata...

Lisäksi kun nykyisin työskentelen tuossa keskustassa ja hieman "vaativammissa" hommissa mitä ennen niin tää on välillä tällaista. Lisäksi oma ihana Koiratyttöni on täällä aika usein ja silloin ei tee mieli kirjoitella blogia.

Mutta, mutta... Mä keksin mikä musta tulee isona. Mä olen noita palomiesjuttuja tehnyt aina välillä harrastuspohjalta, niin perkele, päätinpä että päräytän tuonne palo-ja pelastuskouluun vuoden kahden sisään. Eli Larpakkeesta tulee sitten isona pan..palomies. Ja en hae sinne vielä koska jalka on nyt siinä kunnossa, etten sitä tahdo teloa. Tosin nykyisessä työssä ei ole mikään ihme, että jos se vaikka pamahtaiskin rikki, mutta toivotaan parasta, että kestää.

Viime aikoina ollaan Koiratytön kans vaan vietetty aikaa kahden, ei olla oikeestaan edes dokailtu. Koirien kanssa vaan touhuiltu. Hengenpelastajakin on alkanut syömään joten jee, se on puolen vuoden sisään iso koira!! No onhan se nytkin, mutta kuitenski niin...

Voi vittu, että on hieno biisi, tässä taustalla soi just CMX:n "Olet Tässä"...

Taaskaan ei ollut hirveemmin asiaa, kunhan kirjoittelen aikani kuluksi... Mitäs tässä olis oikeesti tapahtunut?
 SSiis elämässä?

Öö..Eipä oikein mitään. Vittu. Oli mulla jotain, mistä piti kirjoittaa, mutten muista enää....

Ai, niin, puhuimme Hänen kanssa puhelimessa tässä yks päivä. Istuin "piip" halleilla ja venasin toista partiota paikalle. Yhtäkkiä Hän soitti. Olin vähän niinku wtf? Sitten muistin, että laitoin viestiä Hänelle koskien koiria. Juttelimme pakolliset koira-asiat läpi. Sitten vaihdoimme muutaman sana kuulumisia. Eikä edes riidelty. Siistiä. Sitten kun saan toisen rakin paperit Häneltä, voi Hän puolestani häipyä jonnekki. Ei kiinnosta. Hauskaa tässä oli se, että Hän vaikutti siltä, että olisi halunnut jutella jotain vielä, mutta tuli kiire lähteä jatkamaan töitä, joten sanoin vaan moi. ja suljin luurin.

Lisäksi Punatukkainen Tyttö kertoi tässä joku aika sitten mesessä, että on mustasukkainen minusta kun kerroin koiratytöstä?1 Mitä vittua? Mikä teitä naisia vaivaa?

Aluksi petätte, hylkäätte, tms. Sitten kun tapaan oikeasti hyvän ihmisen ja rakastun jne. niiin sitten kun juttelee "exin" kanssa niin sitten kiinnostaakin? Kannataisiko tarttua silloin tilaisuuteen, kun siihen on mahdollisuss??

No, mutta näihin kuviin ja tunnelmiin. Mä lähen koirapuistoon ja syömään ja ajelemaan firman autolla yöksi!

Ps. Tulen kirjoittamaan tätä blogia erittäin säännöllisen epäsäännöllisesti. Että älä Tiina heitä kive..kirvestä kaivoon..:)