Paljonpa on ehtinyt taas tapahtua... Aloitetaan eilisestä. saan joskus klo 16 tekstiviestin P:ltä, jota nyt koetellaan. Häneltä lähti duunia, meni muijan kans poikki ja tekstiviestissä kertoi, että yksi hänen kaveri on tappanut itsensä. Mentiin sitte Hengenpelastajan ja A:n kanssa vähän jutteleen A:n kans, käytiin syömässä ja sitte piti valitettavasti jo lähteä.

Eilen kotona sitten sain kuulla, ettei Hän ole tilivelvollinen mulle ja että Hän on tyytyväinen, että muutan. Otin Hengenpelastajan ja painuin pihalle. Laitoin Hänelle viestin johon kirjoitin:
"Sä teit nyt aika selväksi asiat. Koitetaan elää tää viikko vielä saman katon alla, sitte muutan ja meidän ei tarvi olla enää missään tekemisissä tai nähdä enää ikinä. Harmi ku tää meni tämmöseksi."

Enpäs saanutkaan suoraa lainausta ku olin poistanut lähetetyt viestit. Luulin, että jätin Hänet tuolla viestillä. Nyt se kuulostaa erilaiselta, mitä eilen. En ehkä jättänytkään. Puhuin Hänen kanssa puhelimessa juuri. Juu, puhuimme. Tai Hänkin puhui. Hän sanoi, ettei tarkoittanut sitä sillä tavalla kun sanoi illalla siitä tyytyväisyydestä ja tilivelvollisuudesta. Aistin kyllä Hänestä ehkä pientä paniikkia, paniikkia siitä että häipyisin.... Noh, kuitenkin. Olin Hengenpelastajan kanssa ulkoilemassa niin kauan, että Hän oli nukahtanut kun tulimme sisälle takaisin. Tekstailin P:n kanssa hetken, join pari paukkua unilääkkeeksi ja yritin mennä nukkumaan.

Sitten tapahtui jotain ihan hirveää. En saanut unta, kello oli jo jotain 04.30 kun sängyssä pyöriessä, tietysti kädet munissa:), huomasin, että vasemmassa nivusessani on joku ihme patti. Jotain, mitä ei ole aiemmin ollut. Toisessa nivusessa sitä ei ole, pelkästään vasemmassa. Se ei ole arka, eikä mitään. Vittu. Arvaa saiko unen päästä ton jälkeen hyvin kiinni? Täytyy kohta soittaa lekurille. Se tästä puuttuu, että on joku vitun syöpä jalassa. Perkele. Nyt sitä aristaa. Vitulla päähän.

Saunamajuri, lepää rauhassa.