Töissä istun ja olen ihan vitun väsynyt. Huomenna on luojan kiitos vapaata! Olen tänään ollu vaan himassa, nukuin pitkään ja kävin koirien kanssa touhuilemassa, sitten A tuli käymään kun pääsi oikeudesta ja tehtiin hernekeittoa ja syötihin ja sitten katottiin leffaa ja piereskeltihin. Sitten saatoin A:n koirien kanssa lähiasemalle ja sitten tulikin kiire kotiin ja töihin. Töihin lähtiessä, juttelin erään tyypin kanssa ja nyt on työ-asiat niin hyvin pulkassa nottei paremmin voisi olla. Sekä nykyisessä, etä myös tulevassa. Olisi oikeastaan sama, jäisinkö nykyiseen vai lähtisinkö uuteen, mutta haluan käydä katsomassa sen uuden paikan, mikäli se ei miellytä, tulen vanhaan takasin. Mahtavaa!!! Työmotivaatio nousi!! Jee!!

Nymfohoitsu kertoi NF4:n irc-galleria nimen ja löysin siitä parit kuvat. Huomasin, että se likka on syntynyt samana päivänä, samassa kuussa kuin minä! Hienoa, enne kenties? No, tämä kortti saa jäädä kääntämättä, ainakin toistaiseksi. Ajattelin, että vietän hetken aikaa hiljaiseloa, koska: A) Alan treenaamaan ja B) ei ole rahaa. Jalkakin piru vieköön kesti ottaa pari juoksuaskelta tänään, ei edes sattunut. Ja pääsen nousemaan jo päkiälle sillä fuckface-jalalla!! Mageeta, fysioterapiasta on kuin onkin ollut apua, vaikken siihen kovinkaan kummoisesti uskonut....

Eipä ole oikein mitään asiaa, tai tapahtumia... Ainoa mikä huolettaa on laskut ja rahatilanne. Mutta olisipa se tylsää, jos olisi niin paljon rahaa, että ei tarvisi huolehtia siitä... Täytyyhän se joku stressin aihe olla, eikös niin?