Eilen käytiin kattomassa leffa "Hitman" A:n ja P:n kanssa. Oli aika piristävä äksönipläjäys, vaikkakin meinasin elokuvan ehtoopuolella nukahtaa, ei johtunut elokuvan tylsyydestä vaan siitä, että elimistöni on totaalisesti sekaisin. En tiedä oikein mikä kroppaa vaivaa. Tuntuu, että voisi nukkua kellon ympäri vaikka ei saa nukuttua.

No, leffan jälkeen bisselle ja bisse alkoi taas maistumaan hitusen liikaa. Kello tosin tuli vastaan sekä koko ryhmä oli hitusen väsynyt niin suhattiin sitten jokainen taksilla kotiin. Istuessamme keskustan yhdessä sporttibaarissa, katselimme seuruetta, johon kuului kaksi pauttiarallaa meidän ikäistä nasihenkilöä sekä kaksi meidän ikäistä mieshenkilöä. En voi käsittää, että miten nämä miehet (näyttivät tosin enemmän pojilta) saivat tytöt lähtemään heidän mukaansa. Toinen heistä oli sammunut pöytään ja toinen oli niin kännissä, että meni pitkin pöytiä. Ehkä siihen on joku järkevä selitys, siis että nämä suht nätit neitokaiset ottivat nämä kaksi känni-iivaria mukaan. Taas yksi syy lisää olla ymmärtämättä naisia.

Lastentarhanope vastasi minulle eilen viestillä. Viesti oli rivien välistä; mulla on uus oma elämä, go fuck yourself... Ei siinä mitään. Nauratti vaan, ku L-tarhanope kertoi saavansa lapsen huhtikuussa. Käsittämätöntä. No, hänkin on sen ikäinen, että täytyy alkaa perheilemään jo, mikäli sellasen joskus haluaa. Olisin kyllä halunnut kerran vielä käydä siis nähdä Lastentarhanopen. Aina ei saa mitä haluaa, mutta onneksi melkein aina sentään.

Blogiuutisia, blogiuutisia tididdidididiii! Alkoi soimaan sellainen typerä ralli päässä. Niin, blogiuutisia, lisäsin tämän ihqraksupäiväkirjani peran pyynnöstä blogilistalle, toivottavasti se auttaa teitä ja muita tulemaan helpommin tänne tai jotain. Itse en oikein noista ymmärrä, mutta joo, onpahan nyt siellä. Tosin vanhat tunnukseni passasivat vielä blogilistalle, senpä vuoksi lisääminen oli helppoa kun ei tarvinnut rekata sisään. Suuria paljastuksia tähän väliin, kirjoitin joskus viime keväänä/kesällä blogia nimeltään Helvetin (mukava) elämä ja sen johdosta tunnukset vielä olivat käytössä. Eipä siinä. Jos joku on sitä joskus lukenut niin tarjoan kahvit. Vittu, että tuntuu taas siltä että vois sekoilla oikein urakalla vaikka väsyttää. Jotenki levoton olo.

Juttelimme eilen PT:n kanssa mesessä vaikka kuinka pitkään ja paljon. Oli oikein miellyttävää sekä mukavaa. Puhuimme musiikista, jäätelöstä, teestä, nukkumisesta, lukemisesta sekä monista muista jutuista. Tuntui, että PT:kin nautti jutella mun kanssa, tai oli hituisen vapautuneempi, eikä sellainen jäykkis. Tosin oma lievä humalatilani saattoi edesauttaa PT:ä kertoilemaan itsestään. Who knows?

Tänään nautin koko päivän itseni ja koirieni seurasta. Mahtavaa. En aio tehdä mitään, paitsi nyt lähden kyllä koirien kans tunniksi puistoon, mutta sen jälkeen teen vähän ruokaa, linnoittaudun sohvalle ja katson leffan, joko American History X:n tai Terminatorin. Sen jälkeen torkun koko illan ja käytän koirat pissalla, mikäli tarve vaatii.. Ihanaa olla vaan. En edes jaksa miettiä mitään.

Palathaan!