On tässä viime aikoina ollut ihan hirmuinen kiire, tuntuu ettei ehdi edes nukkua nykyisin. Ehkä se on vaan sitä, että pitkät vuorot vaihtuivat uuden duuniin myötä lyhyemmikis, niin joutuu olla joka päivä töissä, eikä kolme töitäö ja kolme vapaata..:)

Mulla menee tosi hyvin, ollaan Koiratytön kanssa yhdessä, kaikki menee hyvin. Muutenki asiat tuntuu lutviutuvan taas. Ku lukee tän blogin alkua, en olis ikinä uskonut, että kaikki se paska, mitä oli sillon, on pelkkä haihtuva muisto vaan.. Enää ei tunnu pahalta.

Mutta, mutta, koska nykyään mulla on niin paljon kaikkea muuta, laitan tän blogin hyllylle hetkeksi aikaa. Kun tässä rutinoituu taas ja tekee mieli alkaa kirjoittelemaan, niin sitten jatkan. Mutta toistaiseksi menen tauolle.. Ja voi olla etten jatka tätä enää, tai sitten joskus jatkan... No, joo....

Kiitokset kaikille jotka ovat kommentoineet ja lueskelleet tätä! On ollut tosi kiva, että tää mun pieni elämä on kiinnostanut muitakin ja on saanut teitä kirjoittelemaan kivoja ja ystävällisiä kommentteja. Jos jostain syystä joku haluaa välttämättä tietää jotain, niin mailia vaan... Take care...;)